Despre - Wave Residence

Apartamente de vanzare Wave Residence 3

CLICK PE UNUL DIN ETAJE PENTRU A VIZIONA APARTAMENTELE

Parter Etaj 1 Etaj 2 Etaj 3 Etaj 4 Etaj 5 - Vandut
Informatii Wave Residence 3

Bucurați-vă de viața lângă valuri în ansamblul Wave 3, cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat de compania noastră în Mamaia Nord, pe malul mării!

Ansamblul rezidențial Wave 3 este situat la 40 de metri de plaja, astfel că briza și valurile se vor integra perfect în decorul apartamentului tău.

Wave 3 cuprinde 30 de apartamente spațioase ce vor fi predate la cheie. În prețul locuințelor vor fi incluse următoarele îmbunătățiri: parchet, gresie, faianță, uși interioare și exterioare, tâmplărie de aluminiu cu sticlă tripan, baie complet utilată, încălzire în pardoseală cu centrală individuală pe gaze (Viessmann), aer condiționat (Daikin), branșamente la utilități, finisaje interioare, instalație electrică integrală cu aparataj electric.

Construcția ansamblului rezidențial Wave 3 va fi finalizată în decembrie 2019. Pe lângă avantajul amplasării aproape de plaja, imobilul vă oferă confortul unui ansamblu rezidențial modern, prevăzut cu parcare proprie la demisolul blocului lift Schindler, finisaje interioare și exterioare de cea mai bună calitate, video-interfon, casa scării placată cu piatră naturală, balustradă de inox.

 

Locație: Mamaia Nord, 40 metri de plaja
Finalizare: Decembrie 2019
Nr. Apartamente: 30
Stadiu predare: la cheieUnde puteti gasi Wave Residence 3

Google Maps Generator by embedgooglemap.net