Despre - Wave Residence

Informatii Complex Wave Residence

Wave Residence promoveaza bucuria de a locui aproape de mare si te provoaca sa imbratisezi viata langa valuri printr-un concept modern, relaxant, confortabil si sigur!

Noul complex Wave Residence din Mamaia Nord va fi format din 3 imobile - Wave 4, Wave 5, Wave 6 - si reprezinta o materializare a ideii de comunitate in interiorul careia locatarii se pot bucura de o experienta completa de relaxare si petrecere a timpului liber. Complexul rezidential este situat la 100 de metri de plaja si este legat de aceasta printr-o alee privata, dedicata exclusiv locatarilor.

Cele 3 imobile din cadrul complexului Wave insumeaza 132 apartamente si ofera optiuni variate atat pentru cei care isi doresc un apartament de vacanta, cat si pentru cei care cauta o locuinta permanenta. In imobilele Wave 4, Wave 5 si Wave 6 apartamentele se predau cu finisaje complete si includ: parchet, gresie, faianta, usi interioare si exterioare, tamplarie de aluminiu cu sticla tripan, baie utilata, incalzire in pardoseala, centrala individuala pe gaze, aer conditionat, marmura in balcoane si pe casa scarii, balustrade la balcon din sticla in menghina, bransamente la utilitati (energie electrica, gaze, apa, canalizare, fibra net/tv), cate doua lifturi.

Pe langa imobilele dedicate segmentului rezidential, complexul va include si un aparthotel cu restaurant, lobby bar, sky bar, piscina si centru SPA.

In complexul rezidential Wave pastram relaxarea si buna dispozitie acasa! La un pas de propriul camin vor exista o multitudine de facilitati dedicate starii de bine. Complexul va avea sala de fitness, magazine, cafenea si cofetarie, loc de joaca pentru copii . De asemenea, locatarii complexului vor avea acces contracost , la facilitatile hotelului: piscina, sky bar si SPA.

Pentru a intregi imaginea unui complex modern, ansamblul rezidential va fi prevazut cu 80 de locuri de parcare exterioare si 36 interioare.

 

Locație: Mamaia Nord, 100 metri de plaja
Finalizare Wave 4: Decembrie 2021
Finalizare Wave 5: Mai 2022
Finalizare Wave 6: Decembrie 2023
Nr. Apartamente: 132
Stadiu predare: la cheieUnde puteti gasi Complexul Wave Residence